; BIG BOUNCE – BIGBOUNCERS

BIG BOUNCE

Big Bounce pren el nom de la teoria i model científic relacionat amb la formació de l’univers conegut. De la  interpretació del Big Bang se’n deriva el model cíclic o oscil·lant en el qual l’esdeveniment cosmològic primer fou el resultat del col·lapse d’un univers anterior.

Sinopsi:

Big Bounce és una peça escènica centrada en el moviment i la paraula que gira entorn del concepte d’origen i que juga a desplegar possibles futurs, derivats d’un mateix origen. Big Bounce proposa un viatge que qüestiona la temporalitat del fet escènic a partir de cossos que es transformen, es substitueixen i es complementen contínuament. Big Bounce pren el nom de la teoria homònima que suggereix que podríem estar vivint en el primer de tots els universos però és igualment provable que estiguem vivint a l’univers dos mil milions ( o en qualsevol d’una seqüència infinita d’universos).

Fitxa artística:

Creació i interpretació: Cecilia Colacrai, Mireia de Querol i Anna Rubirola
Col·laboració artística: Joao Lima, Federica Porello.
Edició d’àudio: Pablo (Mo) Ramirez.
Disseny de llums: Joana Serra.
Veu en off: Cristina Carrasco i Clàudia Solwat.
Vídeo i foto: Pablo (Mo) Ramirez, Tristán Pérez Martín, Alba Suñé.
Big Bouncers és resident a:
tragantDansa,  La Caldera, La Visiva, i Burdag Studio (Polònia).
Amb la Col·laboració de: Institut Ramón Llull.
Agraïments: Joao Lima, Federica Porello, Iris Heizinger, Pablo Mo Ramírez, Roger Llimós, Tristán Pérez Martín, Olga Tragant, Alba Suñé, Roger Puig, Andrea Acosta, Claudia Solwat, Cristina Carrasco, Velvet Sweatshop.

TRAILER 
Dossier BigBounce (Català)

https://www.bigbouncers.info/