; DOPPELGÄNGER – BIGBOUNCERS

DOPPELGÄNGER

Sinopsis:

La paraula Doppelgänger prové de doppel, que significa “doble”, i gänger, que vol dir “caminant”, i podria traduir-se com ‘”el que camina al costat”. També s’utilitza per designar a qualsevol doble d’una persona. D’altra banda, la paraula també és usada per descriure el fenomen pel qual es pot veure la pròpia imatge per la cua de l’ull.

En aquesta peça hem volgut tractar el tema de la duplicitat a partir de dos cossos i les seves ombres. Juguem a generar il·lusions plàstiques que amaguen i rebel·len relacions a partir de dues siluetes mòbils, volubles i canviants. Aquesta peça ha estat creada per a interactuar amb la instal·lació que l’equip Tcteamwork crea a cadascun dels espais on es presenta la mostra “Tom Carr.Ecos de Carles Buïgas”.

Els jocs de llums i ombres que generen la creació de la instal·lació ofereixen diàlegs i suggereixen jocs i duplicitats que esdevenen el marc perfecte per la creació escènica basada en el concepte que es desenvolupa a “Doppelganger”. El diàleg entre la llum i les ombres obre la possibilitat que la creació visual estableixi nexes amb la creació escènica i d’aquesta manera el joc de duplicitats sorgit dels cossos de les ballarines s’amplifica i esdevé punt d’unió de diversos llenguatges i variades mirades.

 

+INFO:

TOM CARR

DOPPELGÄNGER

https://www.bigbouncers.info/