Premsa

OVNI

CRÍTIQUES: 

JORDI SORA. Escena de la memòria. 22/04/2018
El col.lectiu Big Bouncers creix a cada passa que dóna: perserverància, bones idees, moltes hores de dedicació, il.lusió i passió per la feina ben feta. Saben, com tots nosaltres, que de fet només disposem d’uns quants minuts. Concretament 3000 segons amb els quals omplir de contingut una existència. (Llegir crítica completa)

NÚRIA CAÑAMARES. Recomana. 30/04/2017 
Un proposta sòlida, esbojarrada i intel·ligent que conjuga la força de les imatges amb un text clarivident per jugar a rellegir l’ús i el significat dels objectes (i, ai, també de les persones). Una reflexió divertida i original que, picant l’ullet al caos i l’absurd, desplega dinàmicament i onírica un discurs coherent fruit d’un dens treball d’investigació i molta taula. Veureu des d’assecadors de cabells fins a pelicans roses. Al·lucinareu. (Llegir crítica completa).

ORIOL PUIG TAULÉ. Núvol. 22/04/2018
El Col·lectiu Big Bouncers va presentar en societat el seu O.V.N.I. divendres al Teatre Principal. A la sortida i durant els dies següents, crítics i persones humanes en general coincidien en afirmar que aquest va ser un dels espectacles més reeixits del Sismògraf d’enguany. La peça és una evolució dels seus muntatges anteriors (Big bounce i les corresponents versions site specific) en una posada en escena gran i ambiciosa, tot i que parteix del minimalisme. (Llegir crítica completa)

JORDI SORA. Recomana. 6/02/2018
Les tres creadores catalanes: Cecilia Colacrai, Mireia de Querol i Anna Rubirola, amb la interpretació també en aquesta obra d’Ursa Sekirnik donen, però, un gir inesperat al relat: ara pensem en l’Objecte Volant No Identificat (O.V.N.I.) davant del qual ens posaríem en alerta no malmeti el nostre espai vital. I si resulta que fa temps que ha aterrat i és entre nosaltres? És la tecnologia, en les seves múltiples facetes. Aquí la peça s’eixampla: per la força de significat que té; i per l’extraordinària posada en escena.  (Llegir crítica completa).

 

NIL MARTÍN. Twitter (Tweetcrítica ). 10/02/2018

PRÈVIES: 

BALLAR I IMAGINAR. TV3.  9/01/2018

EL NACIONAL.CAT. El Salmon Festival desbordarà Barcelona. 8/02/2018

DIARI ARA. Paella popular per tastar el Sâlmon. 9/02/2017

 

ALTRES: 

SISMÒGRAF. Resum Divendres 21/04/2017.