PLATA

PLATA és el nou projecte de creació del Col·lectiu Big Bouncers.
En aquesta ocasió, el treball es durà a terme en espais no convencionals i de trànsit, i comptarà amb un equip artístic nombrós.
La proposta pretén generar intercanvis reals entre les artistes i les persones locals, entre els materials físics i els espais en els quals s’intervingui, creant així una peça única per a cada lloc, un SITE SPECIFIC que convidi a reconquerir i resignificar els espais públics.

Sinopsi:
Plata: element químic amb nombre atòmic 47. Un metall de transició suau, dúctil i mal·leable que té la conductivitat elèctrica i tèrmica més alta de qualsevol metall.
PLATA és una proposta que utilitza espais de trànsit per destacar la idea de contagi, afectació, expansió i transformació del que percebem. PLATA proposa una transició del gest quotidià i individual al potencial d’abstracció, i ens ofereix la possibilitat de mirar els espais que habitem des d’una perspectiva diferent, permetent-nos veure’ns afectats pel que ens envolta.

Fitxa artística:
Idea i direcció: Col·lectiu Big Bouncers
Creació i interpretació: Mireia de Querol, Anna Rubirola, Cecilia Colacrai, Ursa Sekirnik, Diana Gadish, Ariadna Grau i convidats.
Espai sonor: a definir
Assistència en la dramatúrgia: a definir
Producció: Rita Stivala
Suports: Premi Carlota Soldevila (Teatre Lliure), Suport a la creació de Fira de Tàrrega, El Graner, La Visiva.