Tallers

Taller intensiu d’eines de composició  “Catàleg d’errors”

El nostre objectiu és compartir  eines de composició per la creació, unes eines vinculades directament a la nostra peça BIG BOUNCE.
El nostre centre d’interès està centrat a l’”origen”, el treball de trajectòria del moviment, les diferents potencialitats que existeixen des del mateix punt de partida i les múltiples versions possibles que es poden traçar des d’un inici a un final.
Aquest taller també s’ofereix com a laboratori de creació, generant una partitura per ser compartida amb el públic.

Entrenaments, tècnica i  improvisació.

Entrenaments pensats per potenciar les capacitats tan físiques com perceptives dels participants, oferint un espai que possibiliti un joc actiu i flexible. Volem entendre el cos i la dansa des de diferents angles i per aquest motiu es combina sempre el treball tècnic amb espais per a la investigació del moviment.
Curs regular: dimarts i dijous de 10 a 11h30 a La Visiva

Taller de dansa en familia:

Treballarem amb diferents jocs amb pautes de moviment en les quals totes, independentment de l’edat i l’experiència amb la dansa, estan convidades a participar. Aquestes pautes estan vinculades a la última peça del col.lecitu; O.V.N.I.

S’explorarà l’espai propi, l’espai comú, les distàncies i relacions entre els cossos; el temps: les velocitats, la relació amb la música i els sons; la relació amb diferents materials i objectes.