; ACTE REFLEX – BIGBOUNCERS

ACTE REFLEX

Acte Reflex és una peça del Col·lectiu Big Bouncers realitzada conjuntament amb els estudiants d’educació secundària de l’IES Moisès Broggi, en el marc del Projecte EN RESiDÈNCiA 2018, promogut per l’Insitut de Cultura de Barcelona (ICUB) i el Consorci d’Educació de Barcleona (CEB); en cooperació amb l’Associació A Bao A Qu.
Aquest Projecte té per objectiu introduir la creació contemporània als centres públics d’educació secundària obligatòria mitjançant el contacte directe i continu d’un creador amb els estudiants. 
Durant tot el curs, i dins de l’horari lectiu, els alumnes participen en la concepció i la realització d’una peça artística.

Sinopsi
Des del principi d’aquest projecte ens preguntem que ens mou? Que ens interessa? Amb què ens sentim identificats, propers, còmodes? Què o qui ens fa de mirall en aquest moment de les nostres vides.
La peça es construeix a partir de reflexos. Reflexos del que som, del que voldríem ser, del que imaginem. Reflexos on ficció i realitat, veritat i mentida, imatge i imaginari es confonen, on el que veiem ens permet somiar amb altres mons possibles.
Arribant així a aquesta mostra on s’intenta reflectir un procés de construcció col·lectiva, on cada persona aporta al grup i on el grup ofereix suport a l’individu, creant un calidoscopi d’imatges reflex.

Ficha artística
Direcció: Col·lectiu Big Bouncers
Creació i interpretació: Francisco Almarza Perez, Kalkidan Alpuente, Carla Baró Fabró, Lucía Contreras Acera, Joel Davies Canet, Òscar Freixa Navarro, Maria Fernanda Escudero Vaca, Maia Fernández García, Camila Denise Godoy, Núria Machaca Morales, Sara Muñoz Cotoré, Carolin Nicole Soto Medina, Ignacio Pereyra Álvarez, Júlia Polo Balaguer, Marina Puig Asso, Maya Robinson Uribe, Vivian Yuliani Romero Meza, Christian Rumenov Betov, Luana Santos Crespo i Mar Vega de Gea i l’equip docent Marta Moragues, David Arnaiz, Estel·la Clopés i Estefania Figueras.
Disseny y tècnica de llums: Joana Serra.
Disseny de l’espai sonor: Pablo Mo Ramírez
Agraïments: A Ursa Sekirnik pel seu acompanyament, a la Marta per la seva paciència, dedicació i confiança, a todes els alumnes per a animar-se a viatjar amb nosaltres i permetre’ns recordar la nostra adolescència i seguir aprenent de elles.
La residència del col·lectiu Big Bouncers a l’IES Moisès Broggi ha estat comissariada i coordinada per Graner-Mercat de les Flors.

Més informació

TEASER:

ENTREVISTA ALUMNES I PROFESSORS:

ENTREVISTA COL·LECTIU BIG BOUNCERS:

Vídeos i fografies: Graner

https://www.bigbouncers.info/