; Press – BIGBOUNCERS

Press

JUNGLA

Joao Lima. El blog del Mercat. 12/12/2019

(…)Jungla surge como metáfora de la propia capacidad de encanto y espanto que el lenguaje coreográfico permite, ofreciendo al espectador la oportunidad de articular perspectivas singulares sobre el mundo, los otros y a sí mismo. (…) Lee el artículo completo aquí 

SI ESTIGUÉSSIM SOLES A L’UNIVERS SERIA UNA GRAN PÈRDUA D’ESPAI

REVIEWS: 

NIL MARTÍN. Recomana.cat/Novaveu. 16/04/2019

(…) Las creadoras del colectivo Big Bouncers entienden la danza como una disciplina que no es meramente formal, sino que, mediante imágenes y composiciones, debe implicar cada espectador, cada espectadora, generando preguntas. La gran virtud de su trabajo es que lo consiguen y que hacen que parezca muy fácil lo que demasiado a menudo tenemos -erróneamente- por imposible: que la danza haga pensar y remueva conciencias.(…)Lee la crítica completa aquí 

CONSTEL·LACIÓ BIG BOUNCERS

REVIEWS: 

QUIM NOGUERO. La Vanguardia. 16/04/2018

(…) Son propuestas metadiscursivaS, ensayísticas, hermenéuticas, pero con la principal gracia que, además de interesar al gremio por los planteamientos sobre la escena, gusten al público joven. De todas formas, llegan al público por una razón más sencilla: por la frescura, por el oficio con el que controlan la luz, el espacio y el ritmo, por el humor, claro, y por la gracia de unos cuerpos que, con naturalidad, nos sirven en escena unas intérpretes hábiles -incluso virtuosas, cuando la situación lo pedía, pero también tiernas, amables, seductoras, entrañables, divertidas, maravillosas y locas, muy locas.(…). Leer crítica completa

PREVIEWS: 

 

Quan arribin els marcians. TV3. 3/04/2019.

Àrtic. Betevé. 11 /04/2019.

Els experts. ICAT Fm. 11/04/2019.

 

ARA. Cultura.  Valèria Gaillard. 11/04/2019. 

Consulta la pàgina web completa aquí 

 

Núvol. L’apuntador. Anna Cornudella. 11/04/2019. 

Consulta la pàgina web completa aquí 

 

RECOMANA. Recomanaccions. Sara Esteller. Abril 2019.

Consulta todos los artículos de Recomanaccions aquí:
Artículo 1
Artículo 2
Artículo 3

OVNI

REVIEWS: 

JORDI SORA. Escena de la memòria. 22/04/2018
El col.lectiu Big Bouncers creix a cada passa que dóna: perserverància, bones idees, moltes hores de dedicació, il.lusió i passió per la feina ben feta. Saben, com tots nosaltres, que de fet només disposem d’uns quants minuts. Concretament 3000 segons amb els quals omplir de contingut una existència. (Llegir crítica completa)

NÚRIA CAÑAMARES. Recomana. 30/04/2017 
Un proposta sòlida, esbojarrada i intel·ligent que conjuga la força de les imatges amb un text clarivident per jugar a rellegir l’ús i el significat dels objectes (i, ai, també de les persones). Una reflexió divertida i original que, picant l’ullet al caos i l’absurd, desplega dinàmicament i onírica un discurs coherent fruit d’un dens treball d’investigació i molta taula. Veureu des d’assecadors de cabells fins a pelicans roses. Al·lucinareu. (Llegir crítica completa).

ORIOL PUIG TAULÉ. Núvol. 22/04/2018
El Col·lectiu Big Bouncers va presentar en societat el seu O.V.N.I. divendres al Teatre Principal. A la sortida i durant els dies següents, crítics i persones humanes en general coincidien en afirmar que aquest va ser un dels espectacles més reeixits del Sismògraf d’enguany. La peça és una evolució dels seus muntatges anteriors (Big bounce i les corresponents versions site specific) en una posada en escena gran i ambiciosa, tot i que parteix del minimalisme. (Llegir crítica completa)

JORDI SORA. Recomana. 6/02/2018
Les tres creadores catalanes: Cecilia Colacrai, Mireia de Querol i Anna Rubirola, amb la interpretació també en aquesta obra d’Ursa Sekirnik donen, però, un gir inesperat al relat: ara pensem en l’Objecte Volant No Identificat (O.V.N.I.) davant del qual ens posaríem en alerta no malmeti el nostre espai vital. I si resulta que fa temps que ha aterrat i és entre nosaltres? És la tecnologia, en les seves múltiples facetes. Aquí la peça s’eixampla: per la força de significat que té; i per l’extraordinària posada en escena.  (Llegir crítica completa).

 

NIL MARTÍN. Twitter (Tweetcrítica ). 10/02/2018

JORDI SORA. TEATRE BARCELONA.  14/01/2018
Una selecció per estimar la dansa aquest 2019.
(…)Es podrien destacar més grups i propostes del Mercat de les Flors. Una darrera, ben diferent: O.V.N.Ide la companyia catalana Big Bouncers, el mes d’abril. Es tracta d’un joc visual, amb objectes i tota la intencionalitat de reflexionar sobre la relació que mantenim amb ells, a través de la gestualitat i el moviment de les seves intèrprets. El cos com a constitució, allunyat del concepte més subjectiu, en interacció amb les coses. Així dibuixen un entramat, de vegades excessiu, altres sense gaire respecte pel nostre entorn; records i andròmines en moltes ocasions; univers amb el qual ens movem: ens envolta, hi convivim, els donem ús o senzillament els posseïm de la manera més irracional. Una brillant coreografia dels petits gestos completa aquesta invitació a repensar-nos individualment i col·lectiva. (Llegir article complet)

PRÈVIES: 

BALLAR I IMAGINAR. TV3.  9/01/2018

EL NACIONAL.CAT. El Salmon Festival desbordarà Barcelona. 8/02/2018

DIARI ARA. Paella popular per tastar el Sâlmon. 9/02/2017

 

OTHERS: 

SISMÒGRAF. Review Friday 21/04/2017. 

https://www.bigbouncers.info/